Naš modus operandi

Izrada web stranica, WordPress, web hosting, content management. Čakovec, Varaždin, Zagreb, ali i cijela Hrvatska. Osmislit ćemo i produkcijski riješiti web stranicu, Facebook stranicu, Twitter profil, LinkedIn korporativni identitet.

Od web produkcije kao takve, fotografije, video produkcije, brige o vašim stranicama, a pritom mislimo na tehnički, ali i na sadržajni aspekt, pa sve do društvenih mreža, marketinga, tražilica. Naravno nismo stručni baš za sve (recimo politiku), ali stručni smo za naše područje djelovanja. Upravo zbog toga smo uvijek otvoreni suradnjama, kolaboracijama, outsorceingu.

Buzz - izrada web stranica

Podrška

Prije svega ne ostavljamo Vas na cjedilu nakon završetka radova, odnosno primopredaje stranica. Naša suradnja tu tek može početi.

Komunikacija

Mnogo je načina za komuniciranje. Mobitel, e-mail, facebook, twitter, linkedIn, mahanje rukom, viber, hangouts. Na raspolaganju smo.

Cijene

Ne bavimo se dampingom cijena. Naš web ima realnu cijenu koštanja. Nekima puno, nekima dovoljno, ali uvijek ima mjesta dogovoru.

Ad Trafficking

Trebate nekoga tko će trošiti vrijeme na postavljanje i managment vaših oglasa i oglasnih jedinica na portalu? Nemate vremena za to zbog bitnijih stvari? Javite se.

Foto i video produkcija

Ne fotografiramo niti snimamo svadbe. Ni krštenja. Ali ako vam treba kratka dokumentarna priča o vama, vašoj djelatnosti, karijeri, idemo sjesti i pričati.

Smještaj stranica

Prije nego što vam napravimo stranicu, registrirati ćemo domenu, pripremiti hosting, smjestiti vaše stranice online i samo vam poslati URL.

Vrlo važan FAQ

Izrada web stranica, društvene mreže, content management

Da. One su stvarne. Klimatske promjene su naime dugotrajne promjene u statističkoj raspodjeli klimatskih faktora, u vremenskom periodu od nekoliko desetaka do nekoliko milijuna godina.

Najviša izmjerena točka na Zemlji je vrh masivnog vulkana Chimborazo (6384 km od središta Zemlje) u Ekvadoru, ako gledamo udaljenost od središta Zemlje. Ako pak gledamo udaljenost od površine mora to je Mt. Everest (8 848 m) u Nepalu.

Najniža točka je dno Marijanske brazde (11 034m od površine mora).

To je dio ukupnog sadržaja na internetu koji nije dostupna putem klasičnih web pretraživača. Deep web je i do 550 puta veći od površinskog weba kakvog ga poznajemo i koristimo na dnevnoj bazi.