IBM predstavlja niz novih AI usluga, uključujući generativne modele

10. svibnja 2023.
One Min Read
334 Views
IBM predstavlja niz novih AI usluga, uključujući generativne modele

IBM je nedavno predstavio niz novih umjetno inteligentnih (AI) usluga koje uključuju generativne modele, kako bi se ubrzala inovacija i pomogla klijentima da se prilagode brzo mijenjajućim tržišnim uvjetima.

Jedna od ključnih značajki nove ponude je generativni model, koji omogućuje automatsko generiranje slika, tekstova i drugih vrsta digitalnog sadržaja.

Svi modeli temelje se na IBM-ovoj GPT-4 arhitekturi i koriste najnovije tehnike strojnog učenja za stvaranje visokokvalitetnih, realističnih i korisnih materijala.

Osim generativnih modela, IBM je također predstavio niz dodatnih usluga na području umjetne inteligencije, uključujući:

Alate za analizu sentimenta

Pomažu tvrtkama da razumiju stavove i emocije korisnika u njihovim komunikacijama, omogućujući bolje upravljanje korisničkim iskustvom i unapređenje proizvoda ili usluga.

Automatsko prevođenje

Pruža brzo i točno prevođenje teksta između različitih jezika, što olakšava komunikaciju među korisnicima i klijentima širom svijeta.

Usluge za identifikaciju i zaštitu podataka

Pomažu tvrtkama da identificiraju i zaštite osjetljive podatke, osiguravajući njihovu sigurnost i privatnost.

AI za Internet of Things (IoT)

Omogućuje automatizaciju, optimizaciju i prediktivno održavanje uređaja i sustava povezanih s IoT tehnologijom.

Ovaj sveobuhvatni paket AI usluga osmišljen je kako bi pomogao tvrtkama da se prilagode na brzorastući tehnološki i poslovni svijet, poboljšavajući produktivnost, učinkovitost i konkurentske prednosti.

IBM nastavlja biti predvodnik u razvoju i primjeni AI tehnologija, pružajući snažne alate i rješenja koji omogućuju tvrtkama da ostvare svoje poslovne ciljeve i inovacije.

Exit mobile version