ChatGPT: Sve što trebate znati o dijeljenju veza

27. svibnja 2023.
2 Mins Read
372 Views

ChatGPT je novija je tehnologija razvijena od strane OpenAI, a sami alat koristi napredne algoritme za generiranje teksta koji su sposobni razumjeti kontekst i pružiti korisne odgovore.

Kako ChatGPT koristi nedavno dodanu opciju dijeljena veza/razgovora i kako to utječe na naše iskustvo korištenja.

ChatGPT: Sve što trebate znati o dijeljenju veza

Kako ChatGPT koristi dijeljene veze

ChatGPT koristi dijeljene veze na dva načina.

Prvo, koristi ih za poboljšanje konteksta razgovora. Drugo, koristi ih za pružanje korisnih informacija korisnicima.

Kontekst razgovora

Kada korisnik dijeli vezu, ChatGPT koristi informacije s te veze kako bi bolje razumio kontekst razgovora.

Na primjer, ako korisnik dijeli članak o klimatskim promjenama, ChatGPT će koristiti informacije s te veze kako bi pružio relevantne i informirane odgovore na pitanja korisnika o klimatskim promjenama.

Informacije korisnicima

Osim što poboljšava kontekst razgovora, ChatGPT također koristi dijeljene veze kako bi pružio korisne informacije korisnicima.

Ako korisnik dijeli vezu na članak o najnovijim vijestima, ChatGPT može koristiti informacije s te veze kako bi korisniku pružio najnovije ažuriranje o toj temi.

Sigurnost i privatnost

OpenAI je posvećen zaštiti privatnosti korisnika. Kada korisnik dijeli vezu, ChatGPT ne pohranjuje nikakve osobne podatke s te veze.

Sve informacije koje se koriste za poboljšanje konteksta razgovora i pružanje informacija korisnicima su anonimne i koriste se samo za vrijeme trajanja razgovora.

Uglavnom moćan je to alat čiju pravu snagu još ne znamo, a sad bogatiji i za opciju dijeljenja veze kako bi poboljšao kontekst razgovora i pružio korisne informacije korisnicima.

Bez obzira na to koristite li ChatGPT za osobne ili poslovne svrhe, možete biti sigurni da će vaša privatnost biti zaštićena.

Često postavljana pitanja o ChatGPT i dijeljenim vezama

Kako ChatGPT koristi dijeljene veze?

ChatGPT koristi dijeljene veze kako bi poboljšao kontekst razgovora i pružio korisne informacije korisnicima. Ne pohranjuje nikakve osobne podatke s dijeljenih veza.

Je li moja privatnost zaštićena kada dijelim veze s ChatGPT?

Da, vaša privatnost je zaštićena. ChatGPT koristi samo anonimne informacije s dijeljenih veza i ne pohranjuje nikakve osobne podatke.

Kako ChatGPT poboljšava kontekst razgovora koristeći dijeljene veze?

Kada korisnik dijeli vezu, ChatGPT koristi informacije s te veze kako bi bolje razumio kontekst razgovora. Na primjer, ako korisnik dijeli članak o klimatskim promjenama, ChatGPT će koristiti informacije s te veze kako bi pružio relevantne i informirane odgovore na pitanja korisnika o klimatskim promjenama.

Kako ChatGPT pruža korisne informacije koristeći dijeljene veze?

ChatGPT koristi informacije s dijeljenih veza kako bi pružio korisne informacije korisnicima. Na primjer, ako korisnik dijeli vezu na članak o najnovijim vijestima, ChatGPT može koristiti informacije s te veze kako bi korisniku pružio najnovije ažuriranje o toj temi.

Bez obzira na to koristite li ChatGPT za osobne ili poslovne svrhe, možete biti sigurni da će vaša privatnost biti zaštićena.

Exit mobile version